feb
8

Tessék itt mesélni a kommentek között, hogy hogy sikerült! 

Hogy sikerült, milyen volt, hány kilót fogytatok? 

Ne feledjétek, csak az vesz részt a Sarkadi Károly (http://egeszseg-masszor.hu/) által felajánlott ingyenes masszázsért zajló küzdelemben, aki az elején is, és most ismegadta az adatait, főleg súlyra vonatkozóan!

Hogy ki nyeri majd a masszázst, és a három ingyenes bérletet? 

Eredményhirdetés hamarosan, az összes eredmény beérkezése után. 

És csak mert fordulóponthoz értünk, még nem marad abba a verseny! Szóval csak így tovább!

Bátran dicsekedjetek! Hány kilót sikerült fogyni? 

A bejegyzés trackback címe:

https://csodano.blog.hu/api/trackback/id/tr371740518

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Plavka http://www.angoltanitas-forditas.hu · http://egjenazsir.blogspot.com 2010.02.09. 00:38:01

Hamar vége lett a versenynek. Ha indul még egyre benevezhetek? Kevesebb ideig tartott mint a többieknek. Kár, hogy csak a súly számít. A körfogataim azért szépen mennek lefelé...
Méreteim: csípő, mell, (ugyanannyi, mint a múlt héten) 114, derék 100, 1 cm-vel kisebb,ja és a legfontosabb: súly: 94.7kg, ami viszont hízás. Úgy látszik, megbosszulta magát a viszonylagos lazaság... Ez van.

Plavka http://www.angoltanitas-forditas.hu · http://egjenazsir.blogspot.com 2010.02.09. 09:27:48

ÉS persze amilyen a szerencsém: mára már 92.8 kg vagyok.:(

Zsú - Csodanő.hu · http://csodano.hu 2010.02.10. 12:35:21

Ide írtam választ, miért nem látszik?

Na mindegy, megírom én azt még egyszer... :D

Szóval nincs még vége aversenynek, csak az első fordulónak, szóval ne aggódj, lesz itt még folytatás. :)

Ráadásul ha most centikben mérhető a változás, akkor jövő hónapban meg fog mutatkozni kilókban is, biztosan. Szóval jövő hónapban nagyon is esélyes leszel a győzelemre!!! :)

Én egyébként 68 kilóval fejeztem most be az első részt. Ez egykiló fogyás. Végülis amilyen kicsi változtatásokat iktattam be... ez is nagyon jó eredmény. Elvégre lement, és közben még csak éhes se voltam. Egyszer se. Szóval ez most jó, legközelebb még jobban belehúzok! :)

emeeseee 2010.02.11. 08:35:11

Ma mérlegeléssel kezdtem a napot. A kezdetekkor 57,6 kg voltam, ma pedig 55,6kg-ot mutatott a mérleg :)

A többi adattal sajnos nem szolgálhatok, mert ahányszor megmértem őket, mindig mást mutatott a centi... és úgy eléggé pontatlan lett volna.

Gratulálok mindenkinek, aki kitartott! :)

Moroandi · https://aloewebshop.hu 2010.02.13. 21:00:08

Sziasztok!

Nem tűntem el, csak a technika ördöge kibabrált velem ezen a héten, konkrétan nem volt 4 napig áram a házunkban. Amikor egy kicsit volt, akkor meg a lányom farsangi jelmezét varrtam. Tavasz tündér volt, el kellett mindenképpen készíteni, mert mi van, ha nélküle nincs tavasz?
Na, a lényeg, hogy 1 árva kilogrammocskát fogytam, azt mindjárt az első héten, aztán valahol fókuszt vesztettem. De itt a következő hónap, a március 15-i hosszú hétvégére elutazunk, addigra a vadiúj 36-os fürdőrucimba kell beleférnem :)))
Ezt talán majd fókuszban tart!
Gratula a többieknek!
süti beállítások módosítása