jún
14

 

Helló, Wonderwoman! Ugye Te is közénk tartozol?

 

IGEN, HA:

Te is egy nő vagy, aki "csak" Csoda, és kész. Aki nem Atombombázó, Pornócsillag, Fitnesznyuszi, vagy Plázacica, hanem egyszerűen Nő, adott esetben Anya, aki AD MAGÁRA, de ezt minden csicsa nélkül teszi. Egyszerűen, csodálatosan!

És hogy ki vagyok én, és miért beszélek én a mozgásról, és a motivációról?

Mindenek előtt le kell szögeznem, hogy én is az előbbi kategóriába tartozom. Egyszerű Nő vagyok, és azon belül egyszerű Anya. És a Csodanő Portál, az első online fitneszterem megálmodója. ;)

A fitnesz nem a szakmám, nem a szenvedélyem, még csak nem is komolyabb hobbim! Nem ezzel foglalkozok minden nap minden percében. Egyszerűen csak tudom, hogy szükség van mozgásra az életemben, ha szép anyuka akarok lenni!

A Csodanő is azért született, mert egyszerűen nem találtam egyetlen anyabarát  fitneszmegoldást sem. A DVD-k unalmasak, terembe elmenni idő, és mindenki bámul... Ezért úgy döntöttem megcsinálom magam a változatos, otthoni mozgáslehetőséget! :D

Nem vagyok kivétel, megküzdöttem a súlyommal, az alakommal rendesen, és még most se vagyok tökéletesen elégedett. De haladok az úton!

Menet közben nagyon sok módszert kipróbáltam.Ami fontos: ITT NEM EZEKRŐL LESZ SZÓ! Nem arról fogok/fogunk beszélni, hogy mit egyél, mit igyál, mennyit és mikor mozogj. Arról lesz szó, hogy

HOGYAN CSINÁLD VÉGIG, HOGYAN TARTS KI A NEHÉZ NAPOKON, bármilyen programot, fogyókúrát, vagy edzésmódszert is választasz!

Szerintem jól fogod érezni magad itt velünk! Biztos vagyok benne!

Hiszen van bennünk valami közös. Arra kényszerültünk, hogy otthon tornázzunk! Általában nem is egy okból! Én személy szerint legalább 5 okot tudnék mondani, ami miatt soha többé be nem tenném a lábam egy fitnesz terembe! De arról is tudnék mesélni, hogy mennyire úúúútáltam a szülés utáni otthoni monoton és lélekölő tornázást. Uff. Rágondolni is rossz...

Na de erről nem itt. Még a végén megírok mindent, és mi kerül a későbbi blogbejegyzésekbe??? :)

Ez itt egy Motivációs Blog. Ez nem azért született, mert feltűnési viszketegségem van, és nagy zöldessárga kiütéseim lesznek, ha nem beszélhetek állandóan (bár ez is közrejátszik). De nem ez a lényeg! :)

Hanem Te! Mint mindig! Hiszen ez a blog arról szól, hogy minél több tudást, és minél több lelkesedést osszak meg Veled! És arról, hogy a hozzászólásokban Te is így tegyél!

Lesz itt szó a célkitűzésről, az örömről, arről, hogy hogyan tanuljuk meg szeretni azt amit nem szeretünk - legyen az a testünk, vagy a mozgás -, arról, hogy ki milyen praktikákat szokott bevetni, hogy túljusson a mélypontokon, és így tovább!  

Ezek után a Te legfontosabb feladatod, hogy ezt átrágd, kivesézd, és lehetőleg minél több elemét kipróbáld! Ami pedig beválik, azt használd hosszú távon is. ;)
 


Jó olvasgatást, jó beszélgetést, jó lelkesedést!

Éljen a harmónia, éljen az önbizalom és az elégedettség,
éljen a kitartás, és éljen a Tested!

 

Zárójel: Az sose árt, ha a tested él... :)

 

Szép napot:

 

Schillinger Zsú - Csodanő
 

A bejegyzés trackback címe:

https://csodano.blog.hu/api/trackback/id/tr331183813

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása