sze
28

 

Új rovatok indulnak a Csodanő Motivációs
blogban! Te miről szeretnél hallani? 


 

Ötleteljünk együtt!

 

Itt vagyunk, rengetegen! Lehetőségünk van arra, hogy megosszunk egymással minden szükséges információt, és rengeteg lelkierőt. Megcsináljuk? Ugye igen? 

 

Eddig három kérés érkezett, amiről úgy gondoltam, hogy mindenképpen meg kell valósítani, mert sokan kíváncsiak rá. Az egyik a nem is olyan titokzatos című Pro és Kontra rovat. A másik az Örömgyűjtemény. A Kérdés - Válasz rovatban pedig az olvasói kérdésekre fogok nyilvánosan válaszolni!

 

Keresd a rovatneveket az új bejegyzések címében!

 

Pro és Kontra

 

A fogyás egy olyan téma, amiben információk hada kering a világhálón. És a fejekben is. Ami a legfurcsább, hogy igazából nem is mindig van helyes válasz.

Kell tornázni? 

Kell fogyókúrázni? 

Hogyan kell? 

Mit kell enni? 

Mikor kell enni? 

Mennyit kell enni? 

 

Néha megjelenik egy csodálatosnak kikiáltott új módszer, holnap pedig egy kutatás kimondja, hogy nem is csodamódszer hanem egészségtelen. És most akkor mi van? Lehet ezt előre tudni?

 

Ha lenne tökéletes módszer, mindenki azt követné. Ha lenne általános érvényű igazság, senkiben nem lenne bizonytalanság. De vajon mindent lehet bizonyítani? Nem igazán...

 

A Pro és Kontra rovatban olyan kérdéseket fogunk elővenni, amiről egyszerre több ellentétes vélemény él a köztudatban. Egyszer ezt lehet olvasni, egyszer pedig azt. Van, akinek bejött, és van, akinek nem. Persze mi sem fogjuk megváltani a világot! De ha már itt vagyunk, és sokan vagyunk, beszéljük meg, vitassuk meg!

 

Legalább mi tegyük össze a tapasztalatainkat, és a tudásunkat!

 

Tervezett témák: aerobik, méregtelenítés, gyors fogyókúrák, soványság, baba-mama torna, fitnesz a várandósság alatt, különféle fogyókúra módszerek (Update, Atkins, 90 napos), rendszeres mérlegelés. 

 

Van valami, amire még kíváncsi vagy? Szedjük szét apró darabjaira az összes pletykát, ütköztessük érveinket, és tapasztalatainkat!

 

Témaötleteidet ide írd a kommentek közé,
vagy küldd el az i
info@csodano.hu email címre!

 

 

Örömgyűjtemény

 

Hogy milyen örömöket fogunk gyűjteni? 

Elolvashatod majd az örömgyűjtemény c. bejegyzésben (hamarosan)!

Már kíváncsi vagy? Én is... :))) 

 

 

Kíváncsi vagy még valamilyen témára?
Ne szégyenlősködj, ne titkolózz! ;)

 

Tudod: Elküldheted kommentként, vagy az info@csodano.huemail címre!
Hátha másnak is segítesz! Ki tudja, kiben merült fel épp ugyanez a kérdés!

A bejegyzés trackback címe:

https://csodano.blog.hu/api/trackback/id/tr851410316

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása